Corneliu Bențe
Corneliu Bențe Fondator, Expert Legislația Muncii

Cu experiență profesională de peste 12 ani în dreptul muncii, licențiat în științe juridice, doctorand în dreptul muncii, specializat în restructurare organizațională, răspundere disciplinară, răspundere patrimonială și concilierea conflictelor de muncă. Experiența sa profesională este completată de calitatea Președinte al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii.

Laurențiu Brîncuș
Laurențiu BrîncușPartener – Expert Legislația Muncii

Cu experiență profesională de peste 10 ani în relații de muncă în cadrul unor instituții de interes național, licențiat în economie, specializat în managementul resurselor umane, absolvent al unui program postuniversitar de Dreptul muncii și securității sociale, membru de onoare al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii.

Roxana Popescu
Roxana Popescu Expert Legislația Muncii

Licențiată în stiințe juridice, absolventă a unui program de master în Drept social român și european și a altor cursuri de specializare în relații de muncă, Membru acreditat al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii..

Paulina Petcu
Paulina Petcu Expert Administrare personal & salarizare

Cu peste 40 de ani de experiență în administrare de personal și salarizare cu multiple participări la cursuri de specializare, conferințe și seminarii din domeniul muncii și securității sociale.

Adrian Bucur
Adrian Bucur Expert Administrare personal & salarizare

Licențiat în stiințe juridice, absolvent al unui program postuniversitar de Dreptul muncii și securității sociale și a altor cursuri de specializare în relații de muncă, Membru acreditat al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii.

Mirela Valeanu
Mirela ValeanuExpert Securitate si Sanatate in Munca

Activează în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă de peste 17 ani, inginer- economist de profesie, absolventa unui master în “Managementul Securitatii şi Sanatăţii în Muncă “ şi a altor programe postuniversitare de dreptul muncii și securității sociale. Experiența sa profesională este completată de calitatea de Vicepresedinte al Uniunii Naţionale a Experţilor în Legislaţia Muncii.

Alături de noi, prin colaborare, pentru reprezentare la instantă, se află mari avocați specializați în litigii de muncă:

Prof. univ. dr. Alexandru Ticlea
Prof. univ. dr. Alexandru TicleaAvocat Baroul București

Avocat în Baroul București, cel mai influent autor de dreptul muncii din România, Rectorul Universității Ecologice din București

Lector univ. dr. Laura Georgescu
Lector univ. dr. Laura GeorgescuAvocat Baroul București

Doctor în dreptul muncii, lector universitar la Facultatea de Drept a Universității Ecologice din București.